Banner

Reclamepuzzel

Kunnen jouw kinderen intussen al hun puzzels leggen met twee vingers in de neus? Gelukkig heb je nog duizenden andere puzzels in huis. Huh, wat? Jazeker! Want wist je dat je ook reclamefolders kan gebruiken als puzzelmateriaal? Van speelgoed uit een onverwachte hoek gesproken. Vanaf nu ontvang jij het reclamedrukwerk met open armen.

BLIJF JE NOG EVEN PLAKKEN?

BLIJF JE NOG EVEN PLAKKEN?


Binnenkort worden niet alleen jij maar ook je kind dolenthousiast van al die promo’s in onze folder! Joepie, weer een nieuwe puzzel! Zorg wel dat je eerst weet voor welke promo’s jij speciaal naar onze winkel spurt 😉

Text And Image Section
  1. Kies een mooie pagina uit de folder
  2. Knip de pagina in stukken
  3. Laat je kleine koter alle stukjes terug samen lijmen op een A4-blad

Naargelang de leeftijd van je kind kan je deze activiteit makkelijker of moeilijker maken. Zo kan je, voor diegene die nog niet met een lijmstift overweg kunnen, de stukjes op stevig karton lijmen zodat ze enkel maar hoeven te schuiven.


De puzzel moeilijker maken? Hoe kleiner de stukjes, hoe groter de uitdaging. Of voeg een educatief tintje toe door de kortingspercentages of eenheidsprijzen weg te laten in de puzzel. Laat je wiskundeknobbel deze zelf maar uitrekenen.


Onmiskenbaar talent in huis? Over 20 jaar welkom op onze reclame-afdeling, die kleine spruit van jou!