Een tripje naar het buitenland

Heb je grootse reisplannen deze zomer? Dan staat Lidl Plus te popelen om je te vergezellen! En je zult ’t je niet beklagen. Want wist je dat je in maar liefst 30 verschillende landen in Europa je Lidl Plus-app kan gebruiken? Zo blijf je ook buiten België zeker van de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. Da’s mooi meegenomen in een tijd waarin het leven al duur genoeg is. We leggen je graag uit hoe het in zijn werk gaat.


Hoe gaat het in zijn werk?

Ga in je Lidl Plus-app naar Meer > Instellingen > Land en taal. Via dit menu kan je kiezen uit 30 verschillende landen waar de Lidl Plus-app beschikbaar is. Vanaf het moment dat je een land hebt ingesteld, kan je profiteren van alle plaatselijke Lidl Plus-aanbiedingen. Vergeet alleen niet om de coupons die je wil gebruiken op voorhand te activeren en om je digitale klantenkaart te scannen als je aan de kassa passeert. Zo eenvoudig is het.


Een reis in eigen land

Heb je een reis in eigen land voor de boeg? Dan doe je er ook goed aan om je favoriete filiaal aan te passen in je app. Ga naar Meer > Instellingen > Mijn winkel en selecteer de dichtste Lidl-winkel bij je vakantieverblijf. Zo haal je echt het maximale uit je Lidl Plus-app. En daarvoor doen wij het.


Dan rest ons enkel nog één iets: maak er een pracht van een reis van. Veel plezier!

Ga in je Lidl Plus-app naar Meer > Instellingen > Land en taal voor een overzicht van alle landen waar je de Lidl Plus-app kan gebruiken.