Kleur jij binnen de lijntjes?

Nood aan wat cadeau-inspiratie?

De leukste sinterklaascadeaus voor élk budget

Krijg onze strafste acties meteen in je mailbox!

Download je gratis Sinterklaas kleurplaat


Kleurrijke kleurplaat voor Sinterklaas kapoentje!

Als er één ding is waar de Sint van houdt, dan zijn het wel tekeningen gemaakt door brave kinderen. Maak Sinterklaas dit jaar gelukkig en geef creativiteit vrij spel met een gratis Sinterklaas kleurplaat! Kleurt je kleine spruit mooi binnen de lijntjes of wordt het eerder een modern kunstwerk met een hoog Jackson Pollock-gehalte? Maakt niet uit, elke kleurplaat verovert een plaatsje op de frigo van de Sint.


Sinterklaas kleurplaat hier gratis downloaden

Klaar om erin te vliegen? Kies je favoriete Sinterklaas tekening en hou de kleurpotloden alvast in de aanslag! Download de kleurplaat voor Sinterklaas volledig gratis, druk ze af en ta-da, je kan aan de slag! Is de tekening voor de Sint af? Steek ‘m in je schoentje of leg hem op de schoorsteen, zodat Sinterklaas de kleurplaat zeker vindt! Wie weet krijg je wel een leuk speeltje of snoepgoed als beloning van Sinterklaas…


Zoveel Sinterklaas kleurplaten als je maar wil!

Heeft je zoon of dochter de tekenmicrobe te pakken? Trekt meer dan één Sinterklaas kleurplaat de interesse? Je hoeft de creatieve uitbarstingen van zoon- of dochterlief niet in te perken, want je kan zoveel kleurplaten voor Sinterklaas downloaden als je maar wilt. En terwijl junior de artistieke kunsten laat botvieren op een tekening voor Sinterklaas, kan jij alvast eens in het speelgoed van Lidl snuisteren.


Al helemaal voorbereid op de komst van de Sint?

6 december komt snel dichterbij. Nog wat inspiratie nodig bij het opstellen van je verlanglijstje voor de Sint? Geen probleem! O kom maar eens kijken… bij Lidl! Hier vind je een heleboel kwalitatief speelgoed aan de laagste prijs. Laat je leiden door de cadeaukiezer bij het uitkiezen van je favoriete speelgoed. Van houten speelgoedkeukentjes tot telegeleide drones, tekenkoffers tot poppenhuizen, schommels tot steps... Alles wat je hartje begeert, kan de Sint vinden bij Lidl!