Alles voor je kot

Klaar voor het studentenleven?


Dankzij ons ruime aanbod is je kot in één-twee-drie ingericht. En allemaal aan de lage prijs die je van Lidl gewend bent.

Alles voor je kot

Waarom kiezen voor Lidl?

 1. De hoogste kwaliteit aan de laagste prijs

  De hoogste kwaliteit aan de laagste prijs

  Bij Lidl vind je steeds topproducten aan een voordelige prijs.

 2. Voor ieder wat wils

  Voor ieder wat wils

  Ontdek een wereld van opties en laat je verrassen door ons uitgebreide aanbod.

Text And Image Section

Alle must-haves voor jouw bureau

Maak je bureau compleet met onze stijlvolle en functionele producten. Creëer een inspirerende werkplek en geef jezelf een boost om georganiseerd en productief te blijven tijdens het studeren.

Text And Image Section

Richt je kot in naar jouw stijl

Ontwerp jouw droomkot met de meubelen en slaapkamerartikelen van Lidl. Ontdek ons uitgebreide assortiment dat comfort, stijl en betaalbaarheid combineert. Studentikoos, maar ook studenticozy!

Text And Image Section

Kook in stijl, met Lidl!

Mis je de heerlijke gerechten van Hotel Mama? Geen probleem! Met de keukengadgets van Lidl maak je in 1, 2, 3 maaltijden van de bovenste plank! Van microgolfovens tot waterkokers en bestek, je vindt dit alles en meer bij Lidl. Laat je culinaire creativiteit de vrije loop en geniet van huisgemaakte maaltijden op je kot.

Text And Image Section

Ontdek het badkamerassortiment van Lidl

Of je nu je eerste kot inricht of gewoon je badkamer een upgrade wilt geven, bij Lidl vind je alles wat je nodig hebt. Van zachte handdoeken en praktische opbergoplossingen tot trendy accessoires en kwaliteitsvolle verzorgingsproducten.

Text And Image Section

Jouw kot = opgeruimd en netjes!

Hou je kot netjes en georganiseerd met onze kwaliteitsvolle huishoudartikelen. Dankzij Lidl wordt wassen, schoonmaken, opruimen, ... een fluitje van een cent! Bespaar tijd en energie in het huishouden dankzij onze huishoudproducten en geniet van een moeiteloos en efficiënt schoonmaakproces.