De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Hauptinhalt
Grootste Lidl-filiaal van België staat in Hamme

Grootste Lidl-filiaal van België staat in Hamme

Warenhuisketen Lidl heropent op woensdag 23 maart haar vestiging aan de Veldstraat in Hamme. De volledig vernieuwde winkel is ruim 60 procent groter dan voorheen en heeft een totale winkeloppervlakte van 1591m². Lidl Hamme is hiermee het grootste filiaal van de versdiscounter in België. Zeven extra werknemers komen de winkelploeg versterken.

Lidl start eigen online winkel in België

Lidl start eigen online winkel in België

Supermarktketen Lidl opende op dinsdag 22 maart een eigen webshop. Consumenten kunnen de gekende non-foodartikelen voortaan ook online op www.lidl-shop.be kopen. Later dit jaar voegt de warenhuisketen onder meer ook heel wat wijnen toe.

Pers meer fruitsap uit je benen dan Tom Boonen tijdens Omloop Het Nieuwsblad

Pers meer fruitsap uit je benen dan Tom Boonen tijdens Omloop Het Nieuwsblad

MERELBEKE, 26 februari - Warenhuisketen Lidl laat alle wielerfans het beste uit zichzelf – en een berg sinaasappels – persen tijdens de opener van het Vlaamse voorjaar, de Omloop het Nieuwsblad.

Lidl opent winkel in Leopoldsburg

Lidl opent winkel in Leopoldsburg

Merelbeke, 22 februari 2016 - Supermarktketen Lidl opent op woensdag 24 februari de deuren van haar vestiging op de Lommelsesteenweg in Leopoldsburg. Achttien medewerkers gaan aan de slag in de 31ste vestiging van Lidl in Limburg.

Zeven extra medewerkers in volledig nieuwe Lidl in Gistel

Zeven extra medewerkers in volledig nieuwe Lidl in Gistel

Warenhuisketen Lidl heropent op woensdag 17 februari haar vestiging op de Nieuwpoortsesteenweg in Gistel. In de grondig gerenoveerde winkel gaan zeven extra medewerkers aan de slag.

Koning Filip bezoekt opleidingsfaciliteiten Lidl in Molenbeek

Koning Filip bezoekt opleidingsfaciliteiten Lidl in Molenbeek

Koning Filip bracht vandaag een bezoek aan het fonkelnieuwe opleidingscentrum van Lidl in Molenbeek. Tijdens het bezoek lichtte de discounter haar opleidingspolitiek toe voor nieuwe werknemers en scholieren. In de marge raakte ook bekend dat Lidl nog bijkomend wil investeren in de Brusselse gemeente.

Acht extra medewerkers in volledig nieuwe Lidl in As

Acht extra medewerkers in volledig nieuwe Lidl in As

Warenhuisketen Lidl heropent op woensdag 20 januari haar vestiging op de Steenweg in As. In de grondig gerenoveerde winkel gaan acht extra medewerkers aan de slag.

Lidl bereid tot 650.000 euro prefinanciering in solidariteitsfonds varkensboeren

Lidl bereid tot 650.000 euro prefinanciering in solidariteitsfonds varkensboeren

Merelbeke 7 januari - Warenhuisketen Lidl verklaart zich bereid om 650.000 euro te prefinancieren in het afgesproken solidariteitsfonds voor varkensboeren. Dat engagement voert de versdiscounter uit van zodra de praktische details voor de uitwerking van het fonds bekend zijn en de Belgische Mededingingsautoriteit haar goedkeuring heeft gegeven.

Lidl opent drie op vier zondagen in december

Lidl opent drie op vier zondagen in december

Warenhuisketen Lidl is de komende maand drie op de vier zondagen open. In ruim 200 winkels kan je op zondag 6, 20 en 27 december gaan winkelen bij de versdiscounter tussen 9 en 14 uur. Het is de eerste keer in haar bestaan dat Lidl drie zondagen op het jaar open is.

Vijf extra medewerkers in ruimere Lidl in Mechelen

Vijf extra medewerkers in ruimere Lidl Nekkerspoel

MERELBEKE, 16 november 2015 - Warenhuisketen Lidl heropent op woensdag 18 november haar vestiging in de Nekkerspoelstraat in Mechelen. In de grondig gerenoveerde winkel gaan vijf extra medewerkers aan de slag.
Logo '1 Nu + 1 Later'

Promotie tegen voedselverspilling ‘1 Nu + 1 Later’ slaat aan

MERELBEKE, 29 oktober 2015 - Met ruim 11.000 ingewisselde coupons blikt Lidl tevreden terug op de start van haar ‘1 Nu + 1 Later’-promoties, inmiddels zo’n 8 weken geleden. De versdiscounter maakt de cijfers bekend in kader van 30 Dagen Voedselwinst, een campagne van de Vlaamse overheid die op 1 november start.
Lidl in Sijsele open voor alle klanten

Lidl in Sijsele open voor alle klanten

MERELBEKE, 24 september 2015 - In tegenstelling tot berichtgeving op sociale media wil warenhuisketen Lidl bevestigen dat haar winkel in Sijsele, deelgemeente van de stad Damme, open is én blijft voor alle klanten.
Voedingsgewoonten van schoolkinderen van 3 tot 12 jaar

Meisjes krijgen gezondere brooddoos dan jongens mee naar school

MERELBEKE, 31 augustus 2015 - Nationale enquête van Lidl brengt voedingsgewoonten van schoolkinderen tot 12 jaar in kaart. In bijna 1 op 5 Belgische gezinnen met 3- tot 12-jarige kinderen wordt het ontbijt op een gewone schoolweekdag soms tot vaak overgeslagen.
belbeef

Lidl verankert positie in generieke Belgische rundvleesketen

MERELBEKE, 04 augustus 2015 – Warenhuisketen Lidl neemt sinds deze maand nog uitsluitend rundsvlees af dat voldoet aan het Generiek Lastenboek Rund. Dat is sinds juni 2013 de opvolger van het beter gekende Meritus-label.
Lidl in Mol heropent

Lidl in Mol heropent: 50 procent ruimer

Warenhuisketen Lidl heropent op woensdag 15 juli de deuren van haar vestiging in de Molderdijk in Mol. Drie medewerkers komen de ploeg versterken.

Groene bananen bij Lidl

Nog uitsluitend ‘groene’ bananen bij Lidl

Warenhuisketen Lidl verkoopt voortaan nog uitsluitend bananen met het Rainforest Alliance-keurmerk. “Samen met onze klanten geven we zo onze partners in Zuid-Amerika een duw in de rug”, klinkt het.

Mossselen

Eerste mosselen liggen klaar

Vanaf woensdag liggen de gekende Zeeuwse mosselen opnieuw in de winkelrekken bij Lidl. “Dat is iets sneller dan verwacht. Mede door het goede weer van de voorbije weken is de eerste oogst ruim een week vroeger dan gepland”, legt woordvoerder Pieterjan Rynwalt uit.

Lidl Duffel breidt uit: 4 medewerkers erbij

Lidl Duffel breidt uit: 4 medewerkers erbij

MERELBEKE, 01 juli 2015 – Warenhuisketen Lidl heropent op woensdag 08 juli de deuren van haar vestiging in de Kruisstraat in Duffel.

Lidl maakt zich op voor hittegolf

Lidl maakt zich op voor hittegolf

MERELBEKE, 30 juni 2015 – Met voorspelde temperaturen tot 36° maakt ook warenhuisketen Lidl zich op voor een sterke stijging in de verkoop van typische zomerse producten. Zo liggen er deze week maar liefst 200.000 (barbecue-)brochettes klaar in de 297 vestigingen in België. En dat is snel 41 procent meer dan tijdens een doorsnee zomerweek.
Lidl kiest voor veel ruimer pand in De Panne

Lidl kiest voor veel ruimer pand in De Panne

 MERELBEKE, 15 juni 15 – De Panne heeft er vanaf morgen een extra troef bij. Lidl opent er namelijk haar ruime vestiging in de Zeelaan.

Lidl zet fors in op gezinnen

Lidl zet fors in op gezinnen

MERELBEKE, 20 april 2015 – Lidl start vandaag een nationale campagne waarmee de supermarktketen zich uitdrukkelijk positioneert op de Belgische markt. Lidl toont zich als versdiscounter die met een dagelijks en breed aanbod aan Belgische, verse producten de vraag van prijsbewuste gezinnen beantwoordt. De nieuwe slogan ‘voor iedereen die telt’ is meer dan een marketingbelofte.

Brunchproducten in de lift

Brunchproducten in de lift

MERELBEKE, 01 april 2015 – De Belg kiest in de aanloop naar Pasen voor opvallend meer brunchproducten, zoals charcuterie en broodjes. Dat stelt warenhuisketen Lidl vast.


Lidl Reet

Lidl Reet breidt fors uit: vier medewerkers extra

MERELBEKE, 23 maart 2015 – Supermarktketen Lidl heropent op woensdag 25 maart de deuren van haar winkel aan de ‘s Herenbaan in Reet, deelgemeente van Rumst. De vestiging breidde fors uit en er kwam een volwaardige bakkerijafdeling bij.

Talent @ Lidl

Lidl investeert in 43.000 uur ontwikkeling

MERELBEKE, 16 maart 2015 – Alle 297 filiaalverantwoordelijken van Lidl België en Luxemburg volgen de komende twee jaar een intensief en grootschalig ontwikkelingstraject op maat.

 

lidl

Gratis koffiekoeken bij start Omloop Het Nieuwsblad

 GENT, 23 februari 2014 – Supermarktketen Lidl deelt tijdens de opener van het Vlaamse voorjaar Omloop het Nieuwsblad komende zaterdag gratis koffiekoeken en koffie of chocomelk uit op het Sint-Pietersplein.

jobdag Antwerpen

Lidl zoekt 41 werknemers tijdens jobdag in Antwerpen

ANTWERPEN, 3 februari 2014 – Supermarktketen Lidl organiseert op zaterdag 7 februari een eigen grootschalige jobdag in Antwerpen. Bioscoopcomplex Metropolis is de unieke locatie.

opening houthalen

Lidl opent winkel in Houthalen

HOUTHALEN, 3 februari 2014 – Supermarktketen Lidl opent op woensdag 11 februari de deuren van haar vestiging op de Grote Baan in Houthalen.

aardewerk opgravingen

Lidl schenkt opgravingen Kontich aan provincie

KONTICH, 27 januari 2014 – Supermarktketen Lidl schenkt een historisch aardewerk aan de provincie Antwerpen. Het voorwerp kwam aan het licht tijdens opgravingen aan de Groeningenlei in Kontich, die plaats hadden tijdens de voorbereidingen om de Lidl-vestiging er fors uit te breiden.

Banques Alimentaire

Lidl en haar klanten schenken 20 paletten etenswaren aan Voedselbanken

MERELBEKE, 30 december 2014 – 20 paletten met vlees-, vis- en groentenconserven worden vandaag door supermarktketen Lidl geschonken aan de Belgische Federatie van Voedselbanken. De paletten hebben een totale waarde van ruim 40.000 euro.


kerst

Belg kiest voor traditie met kerst

Brussel, 17 december 2014 – De Belg is het meest verknocht aan het kerstdiner thuis of bij familie met aan tafel een traditioneel feestmenu. Kalkoen en gevogelte zijn de toppers als hoofdgerecht, met vis- of schaaldieren vooraf en een kerststronk of -gebak als dessert.


LIDL EN PIET HUYSENTRUYT ZETTEN 150 GASTEN IN HET DONKER

LIDL EN PIET HUYSENTRUYT ZETTEN 150 GASTEN IN HET DONKER

Brussel, 3 december 2014 – Supermarktketen Lidl pakte vandaag opnieuw uit met een eindejaarsstunt. Eerder kwam Piet Huysentruyt in het nieuws met een nieuw culinair project maar nu blijkt dat de warenhuisketen mee in het complot zat.


lidl

Lidl wapent zich tegen black-out

MERELBEKE, 1 december 2014 – Alle 297 winkels van Lidl België blijven dit najaar open, ook tijdens een eventuele black-out vanwege het afschakelplan.


Lidl Lanaken krijgt grondige renovatiebeurt

Lidl Lanaken krijgt grondige renovatiebeurt

MERELBEKE, 06 november 2014 – Supermarktketen Lidl heropent op woensdag 12 november de deuren van haar winkel aan de Maaseikersteenweg in Smeermaas/Lanaken. De winkel kreeg een zeer grondige renovatie: van gevel tot vloeren en verlichting steken in het nieuw. Klanten kunnen er voortaan ook vers afgebakken koeken en broodjes kopen.

Lidl breidt uit

Lidl breidt uit: goed voor drie extra jobs

MERELBEKE, 24 oktober 2014 – Supermarktketen Lidl heeft haar winkel op de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw opgepoetst: het assortiment afgebakken broodjes en patisserie breidde uit en het vervallen tankstation maakte plaats voor bijkomende parkeerplaatsen. Er gaan ook drie nieuwe medewerkers aan de slag. Maandag 27 oktober heropent de vestiging.

NATIONALE SCHOOLFIETSDAG

NATIONALE SCHOOLFIETSDAG BRENGT 173.718 SCHOOLKINDEREN OP DE BEEN

AALST, 24 oktober 2014 – Vandaag vond de eerste Nationale Schoolfietsdag plaats. In heel België gingen maar liefst 173.718 lagereschoolkinderen, uitgerust in fluohesje, met de fiets naar school. De Nationale Schoolfietsdag is een initiatief van Vital Cycling Power. Dat platform van Lidl wil aanzetten tot meer fietsen en een gezond voedingspatroon.

Kluizen

Kluizen uitgerust met tijdslot

Al ruim de helft van alle kluizen van supermarktketen Lidl zijn de voorbije weken en maanden uitgerust met een tijdslot.